fbpx

Nieuw in ons assortiment: De Wobbel Pro.

Leestijd: 3 minuten

Nieuw in ons assortiment: De Wobbel Pro. In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over het meest universele speelgoed dat er is! We hebben hem thuis getest en het is meteen een succes. Onze ervaring is dat speelgoed waar ze hun creativiteit in kwijt kunnen langer leuk blijft. Het uitproberen waard dus. 

Wat is een Wobbel?

De Wobbel Pro is een gekromd balansbord gemaakt van gestapelde en geperste lagen beukenhout en heeft een persvilt bekleden onderkant. Dit speelgoed helpt op een speelse manier bij het lichaamsbewustzijn, motoriek en het evenwicht van je kindje.

Open-ended speelgoed 

Met de Wobbel Pro kan op oneindig veel manieren worden gespeeld. Ieder kind is anders en ieder kind heeft dus ook andere fantasieën. Hieronder een overzicht met leuke speelideeën:

 • Schommelstoel
 • Racebaan voor speelgoedauto’s
 • Glijbaan naast een bed
 • Brug om overheen te lopen
 • Tunnel om onderdoor te kruipen
 • Wipwap
 • Poppenhuis
 • Tafeltje om op te lezen, kleuren of spelen met barbies
 • Loungestoel
De Wobbel Pro
De Wobbel Pro

 

Wobbel Pro voor Volwassenen

Doordat de Wobbel Pro op oneindig veel manieren gebruikt kan worden zullen kinderen hem niet snel ontgroeien. Op elke leeftijd kan wel iets nieuws worden bedacht om met de Wobbel Pro te doen.

Maar, de Wobbel Pro is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen is de Wobbel een fijn product. Volwassenen kunnen o.a.

 • Spieren in de onderbenen en voeten sterker maken door op de Wobbel te staan en te bewegen
 • Fitness oefeningen doen die de balans en core (rug, buik, bil en heupspieren) versterken
 • Turnoefeningen doen om lenigheid te verbeteren

Op YouTube staan verschillende fitness- en turnoefeningen die kunnen worden uitgevoerd op de Wobbel Pro.

De Wobbel Pro is duurzaam! 

Doordat de Wobbel Pro door verschillende generaties van verschillende leeftijden kan worden gebruikt is hij ook nog eens erg duurzaam!
De Wobbel Pro is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en CE-gemarkeerd als veilig speelgoed. De Wobbel Pro is gelakt met watergedragen blanke lak waardoor hij een heel natuurlijke uitstraling heeft (en dus ook nog eens mooi staat in je interieur).

Specificaties Wobbel Pro

De Wobbel Pro lijkt precies op zijn tweelingzusje de Wobbel Original. Alleen in plaats van wolvilt bestaat de onderkant van de Wobbel Pro uit persvilt.

Dit persvilt is gemaakt van gerecyclede petflessen, ongeveer 10 tot 20 flessen per Wobbel.
Het persvilt zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt en dat oppervlakken zoals vloeren niet beschadigen.
Persvilt is zeer geschikt voor intensief gebruik. Je kinderen kunnen dus zorgeloos spelen zonder dat de kwaliteit van het vilt afneemt.

Het beukenhout waarvan de Wobbel Pro is gemaakt is van Europese FSC gecertificeerde plantages.

De Wobbel Pro is ook makkelijk schoon te maken. Over het hout kun je een doekje halen, en het persvilt is gemakkelijk schoon te maken met de stofzuiger. Voor een grondige reiniging is het aan te raden om ossengalzeep te gebruiken, doe dit alleen niet te nat anders kunnen de lijmlagen loslaten.

De Wobbel Pro
De Wobbel Pro

Lengte en gewicht Wobbel Pro

De Wobbel Pro weegt 4,5 kilo en kan een draaggewicht aan tot 200 kilo.
De Wobbel Pro is ongeveer 90cm lang en 30cm breed.

Geschikte leeftijd Wobbel Pro

De Wobbel Pro is te gebruiken voor kinderen vanaf 0 maanden tot 100 jaar. Zorg ervoor dat kinderen altijd onder begeleiding van een volwassenen spelen. Houdt de hand van je kindje vast tot 6 jaar. Meer weten over de veiligheid? Kijk dan hier .

Bij Baby Exchangerie kun je de Wobbel Pro nu huren voor maar €9,50 per maand! Bestel jouw Wobbel Pro hier. 

Interessant bericht?

Deel het op Social media!
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anderen bekeken ook:

Draagzakken: Alle voordelen op een rijtje!
Draagzakken: Alle voordelen op een rijtje!
Leestijd: 4 minuten Draagzakken: Alle voordelen op een rijtje! Een draagzak is het ideale middel om je kindje dichtbij je te dragen en tegelijkertijd je handen vrij te hebben om andere dingen te doen, of gewoon…
Zijn de producten veilig?
Hoe weet ik of de producten veilig zijn?
Leestijd: 3 minuten Hoe weet ik of de producten veilig zijn? Dit zijn vast vragen die bij jullie door het hoofd gaan zodra jullie in aanmerking komen met Baby Exchangerie. In deze blog leggen we uit…
Nieuw in ons assortiment: De buggy Miley van Easywalker
Leestijd: 3 minuten Nieuw in ons assortiment: de buggy Miley van Easywalker. Bij Baby Exchangerie zijn we altijd op zoek naar leuke, nieuwe producten die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment. De buggy Miley is de…
Elektrische bakfiets Dolly
Nieuw in ons assortiment: De elektrische Dolly bakfiets
Leestijd: 2 minuten Nieuw in ons assortiment: De elektrische Dolly bakfiets. In deze blog vertellen we je alles over de unieke eigenschappen van Dolly en hoe je hem bij ons kunt huren!  Een elektrische bakfiets bij…
Wieg of co-sleeper huren
Waarom een wieg of co-sleeper huren?
Leestijd: 3 minuten Waarom een wieg of co-sleeper huren? Wat is een wieg eigenlijk en waarom heb ik er 1 nodig? Allemaal vragen die ik had toen ik net zwanger was. Daarom leg ik in deze…
Een uitkomst voor alle werkende ouders: kinderopvang aan huis
Een uitkomst voor alle werkende ouders: kinderopvang aan huis
Leestijd: 4 minuten Een uitkomst voor alle werkende ouders met jonge kinderen: kinderopvang aan huis. Kinderopvang Je hebt een drukke baan en aan het einde van de dag is jouw to do lijst nog lang niet afgewerkt….