fbpx

Welke co-sleeper past het best bij mij?

Leestijd: 2 minuten

Al onze co-sleepers zijn met zorg geselecteerd. Naast dat je design van de ene co-sleeper wellicht meer aanspreekt, zijn er ook verschillende eigenschappen die kunnen aansluiten bij jouw wensen. Kijk bij het uitzoeken van een co-sleeper ook goed naar de hoogtestanden, zodat je zeker weet dat de co-sleeper aansluit bij jouw bed.

1. Snüzpod³

De Snüzpod³ is op verschillende hoogtes tot 63 cm verstelbaar. Het heeft 9 hoogtestanden en weegt 11 kilogram. Daarnaast kan het gebruikt worden als co-sleeper, maar ook als een gewone wieg. De Snüzpod³ bestaat uit luchtdoorlatend mesh materiaal, waardoor jij jouw kleintje makkelijk in de gaten kunt houden. Je kunt de co-sleeper zachtjes heen en weer schommelen, maar wat het veilig maakt is dat de baby het zelf niet heen en weer kan laten schommelen, zo kun je zonder zorgen de kamer verlaten. Met het Mozes mandje kun je heel makkelijk de bovenkant van de wieg eruit halen en samen met jouw kleintje op pad gaan.

Voordelen:

– Geschikt voor boxspring & gangbare bedframes

– Heeft 9 verschillende hoogtestanden (van 31 tot 63cm)

– Te gebruiken als wieg, co-sleeper en Mozes mand

– Heeft een schommelfunctie

– Kan schuin gezet worden tegen reflux

– Bestaat uit luchtdoorlatend mesh materiaal

– Zijkant kan met de hand geopend en gesloten worden

Nadelen:

– Het ombouwen naar een co-sleeper kan lastig zijn

– Is niet geschikt voor boxsprings boven 63 cm

Bestel hier een Snuzpod co-sleeper.

2. Co-sleeper Lily van Petite Amelie

De co-sleeper Lily van het merk Petite Amelie kun je zowel los als direct naast het ouderlijk bed plaatsten. De co-sleeper is gemaakt van Europees massief grenenhout. Het hek kun je eenvoudig met de hand openen en sluiten. Het heeft wielen aan de onderkant, zodat je de co-sleeper makkelijk kunt verplaatsen. De maximale lighoogte van deze co-sleeper 64 cm is, dat maakt het zeer geschikt om het naast een hoge boxspring te plaatsen. Ook kan deze co-sleeper worden gebruikt als wieg. Daarnaast zit er een goed ademend matras bij inbegrepen.

Voordelen:

– Geschikt om naast een boxspringbed te plaatsen

– Hekje kan eenvoudig met de hand open en gesloten worden

– Is in hoogte verstelbaar

– Mogelijk om als co-sleeper of als gewone wieg te gebruiken

Nadelen:

– Heeft 3 hoogtestanden (52, 58 en 64 cm)

– Kan niet schuin worden gezet tegen Reflux

– Is niet geschikt om mee te nemen op pad

Bestel hier een Petite Amélie co-sleeper.

Huren of kopen?

Een co-sleeper of wieg gebruik je relatief kort (3-4 maanden) en is een hele investering om te kopen. Daarom kan het zeker interessant zijn om deze voor een vast bedrag per maand te huren. En wanneer je kindje naar zijn eigen kamertje gaat, stuur je de co-sleeper weer terug. Zo bespaar je geld en ruimte in je huis!

Interessant bericht?

Deel het op Social media!
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anderen bekeken ook:

Kinderwagen huren
Leestijd: 3 minuten Ben je op zoek om een kinderwagen te huren? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben verschillende kinderwagens (Easywalker, Yoyo Babyzen en Bugaboo) voor elke fase van je kindje. Tegenwoordig…
Tips van Milou Turpijn
Leestijd: 4 minuten Veel moeders hadden een heel ander leven toen zij nog niet zwanger waren en toen zij nog geen kindje hadden. Iedereen combineert het moederschap en het creëren van rust op zijn eigen manier….
Wereld Milieu dag
Leestijd: 2 minuten Deze blog begint met een feitje: Sinds 1972 is het elke 5 juni Wereld Milieu Dag! Dat is dus al een lange periode dat het milieu één keer per jaar in het zonnetje…
7x inspiratie voor het streven naar een duurzame levensstijl
Leestijd: 4 minuten ‘We need a new green economy where all living beings can thrive. It’s not too late to slow down or even reverse degradation.’ – Normal is Over In de week van 20-27 september…
De babykamer van Sophie en zoontje Felix
Leestijd: 5 minuten De babykamer. Over het algemeen wil elke ouder hier graag iets moois van maken. Zeker bij aankomende moeders – laten we het houden op gierende hormonen- kan het een bijna obsessief iets worden….
De babykamer van Renée en haar zoontje
Leestijd: 4 minuten De babykamer. Over het algemeen wil elke ouder hier graag iets moois van maken. Zeker bij aankomende moeders- laten we het houden op gierende hormonen- kan het een bijna obsessief iets worden. DE…

Schrijf je in!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en krijg maandelijkse leuke nieuwtjes & ontwikkelingen van de Baby Exchangerie in je mailbox.