fbpx

Hoe reinigen wij alle producten van Baby Exchangerie?

Leestijd: 2 minuten

Als je producten gaat huren is het altijd prettig om te weten wat voor producten je in huis krijgt, zeker als het gaat om producten die hergebruikt worden! Dat snappen wij helemaal en daarom willen wij via deze weg jou meer informatie geven over hoe wij omgaan met producten die retour worden gestuurd en wat wij daar vervolgens mee doen!

De producten die wij verhuren kiezen wij op basis van kwaliteit, zodat de producten goed te onderhouden en reinigen zijn en de producten op die manier weer door kunnen naar nieuwe gebruikers.

Controle op functionaliteit babyproducten

De producten die wij verhuren worden natuurlijk gebruikt, het kan dus voorkomen dat producten niet meer zo werken als dat ze moeten werken. Functionaliteit is daarom erg belangrijk. Zijn alle onderdelen aanwezig en werken de schakels, knopjes en ritsjes allemaal nog, dat controleren wij nauwkeurig.

Reinigen

Wij garanderen dat wij alle producten heel goed inspecteren. Het is enorm belangrijk dat de producten goed gewassen en ontsmet zijn voordat ze weer te huur worden aangeboden. Zeker voor het huidje van een baby en omwille van de planeet gebruiken wij alleen natuurlijke reinigingsmiddelen. Wij gebruiken ook een stoommachine bij de producten met stof erin verwerkt.

Veiligheidscheck

Wij werken met verschillende leveranciers die ons een handje helpen met het controleren van producten, zij zijn tenslotte de expert. Zodra een product terugkomt wordt het helemaal nagekeken en getest op de veiligheid. Er wordt bijvoorbeeld gekeken bij de Newborn set nog bekeken of die nog op een Tripp Trapp bevestigd kan worden en dat de schakels onder de Newborn set nog veranderen van rood naar groen. Wanneer er sprake is van slijtage bij onderdelen worden die direct vervangen. Als het onderdeel niet meer vervangen kan worden, dan wordt het product natuurlijk niet meer gebruikt, want veiligheid gaat altijd voor bij ons!

Maar wat gebeurt er bij slijtage/herstelbare schade bij producten?
We gaan er vanuit dat je het product gebruikt, dus slijtage hoort erbij. En een ongelukje kan altijd gebeuren, zeker met babies. In het geval van stoffen bekleding kun je het zelf wassen (lees hiervoor goed het waslabel).

Tot slot

Als de producten gecontroleerd, gereinigd en op veiligheid zijn gecheckt dan worden ze opgeslagen in ons magazijn of ze gaan direct weer door naar een volgende baby. We garanderen hoogwaardige gebruikte producten en zorgen dat de kwaliteit voor elke nieuwe gebruiker tiptop in orde is.

Toch nog vragen? Stuur ons dan een mailtje naar info@babyexchangerie.nl of bel ons op 085-0604416.

Interessant bericht?

Deel het op Social media!
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anderen bekeken ook:

Wobbel Pro: Ontdek alle voordelen van de Wobbel Pro
Leestijd: 3 minuten In deze blog vertellen wij je alles wat je moet weten over het meest universele speelgoed dat er is! De Wobbel Pro.  De Wobbel Pro is een gekromd balansbord gemaakt van gestapelde en…
Een uitkomst voor alle werkende ouders met jonge kinderen: kinderopvang aan huis
Leestijd: 4 minuten Je hebt een drukke baan en aan het einde van de dag is jouw to do lijst nog lang niet afgewerkt. Je laat alles uit je handen vallen, omdat jij de tijd was vergeten…
Hoelang gebruik je een co-sleeper, kinderwagen en andere babyproducten?
Leestijd: 4 minuten Je staat waarschijnlijk versteld hoe kort je alle producten gebruikt in het eerste levensjaar van je kleintje. Je geeft duizenden euro’s uit om het nieuwste, beste en mooiste product aan te schaffen. Maar…
Borstvoeding en kolven? Hier vind je alle tips van een lactatiekundige!
Leestijd: 5 minuten Wij hadden de mogelijkheid om alle brandende vragen over borstvoeding, borstkolven en tips te vragen aan Wendy van Seelen. Inmiddels is Wendy al 15 jaar lactatiekundige en al 20 jaar werkzaam met baby’tjes….
Wanneer is een goed moment om je babyuitzet in huis te halen?
Leestijd: 2 minuten Je huurt de producten, dus je wilt de spullen misschien niet onnodig vroeg in huis hebben. Helaas kunnen we de bevalling echter niet plannen. Het is één van de weinige dingen waar we…
Op reis: Welke babyproducten neem ik mee op reis?
Leestijd: 3 minuten Dit ga je waarschijnlijk nog wel meemaken of heb je al meegemaakt, op vakantie met de kids, wat moet je in vredesnaam allemaal mee nemen? Dat dachten wij ook. Is het nodig om…