Coronavirus – Wij blijven onze producten uitleveren

Leestijd: 2 minuten

Het houdt ons allemaal in de ban, het coronavirus. Hopelijk voel jij je nog fit en zijn je naasten gezond. Gelukkig vormen zwangeren en baby’s geen extra risicogroep, dat is 1 zorg minder. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar in deze tijd!

Ook wij houden de ontwikkelingen van het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de RIVM richtlijnen en passen hier ons beleid en werkzaamheden continue op aan. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen jullie de producten nog uitleveren?

Net zoals andere postbedrijven blijven wij de bezorging van onze producten voortzetten. De gezondheid en veiligheid van ons personeel, klanten en partners staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. Bij leveringen aan de deur kunnen wij helaas niet mee naar binnen voor de installatie i.v.m. de hygiënemaatregelen. De leveringen lopen dus door tot en met aan de deur.

Kan ik de producten nog komen ophalen?

Dit kan zeker. We vragen je wel om 1,5 meter afstand te bewaren. En breng ons op de hoogte van het gewenste ophaalmoment, dan proberen wij aanwezig te zijn. Op de dagen dat we niet aanwezig hoeven te zijn, werken we zoveel mogelijk thuis.

Kan het Corona-virus worden doorgegeven via producten?

Wij baseren ons op de adviezen en richtlijnen van de RIVM die hierover het volgende zegt op RIVM.nl: “Buiten het lichaam kan het virus niet goed overleven. De kans dat je besmet raakt via het aanraken van producten of oppervlakten is erg klein.” Alle producten worden grondig gereinigd alvorens ze worden uitgeleverd, volgens het RIVM is het dan niet mogelijk om via de producten het virus door te gevevn. Meer weten? Dan adviseren wij je om je hierover via RIVM.nl te laten informeren.

Interessant bericht?

Deel het op Social media!
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anderen bekeken ook:

Kinderwagen huren
Leestijd: 3 minuten Ben je op zoek om een kinderwagen te huren? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben verschillende kinderwagens (Easywalker, Yoyo Babyzen en Bugaboo) voor elke fase van je kindje. Tegenwoordig…
Tips van Milou Turpijn
Leestijd: 4 minuten Veel moeders hadden een heel ander leven toen zij nog niet zwanger waren en toen zij nog geen kindje hadden. Iedereen combineert het moederschap en het creëren van rust op zijn eigen manier….
Wereld Milieu dag
Leestijd: 2 minuten Deze blog begint met een feitje: Sinds 1972 is het elke 5 juni Wereld Milieu Dag! Dat is dus al een lange periode dat het milieu één keer per jaar in het zonnetje…
7x inspiratie voor het streven naar een duurzame levensstijl
Leestijd: 4 minuten ‘We need a new green economy where all living beings can thrive. It’s not too late to slow down or even reverse degradation.’ – Normal is Over In de week van 20-27 september…
De babykamer van Sophie en zoontje Felix
Leestijd: 5 minuten De babykamer. Over het algemeen wil elke ouder hier graag iets moois van maken. Zeker bij aankomende moeders – laten we het houden op gierende hormonen- kan het een bijna obsessief iets worden….
De babykamer van Renée en haar zoontje
Leestijd: 4 minuten De babykamer. Over het algemeen wil elke ouder hier graag iets moois van maken. Zeker bij aankomende moeders- laten we het houden op gierende hormonen- kan het een bijna obsessief iets worden. DE…

Schrijf je in!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en krijg maandelijkse leuke nieuwtjes & ontwikkelingen van de Baby Exchangerie in je mailbox.