Onze partners

Zie hieronder onze partners.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Baby Exchangerie? Neem dan contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden!

Stichting DOEN

Stichting DOEN is aanjager van groene, sociale en creatieve voorlopers. DOEN ondersteunt mensen en organisaties die op ondernemende, creatieve en innovatieve wijze bijdragen aan een betere wereld. Naast het ondersteunen van deze voorlopers brengt DOEN hen ook met elkaar in contact en onder de aandacht van een groot publiek. Stichting DOEN is opgericht door de Nationale Postcode Loterij en ontvangt al haar middelen van de drie Goede Doelen Loterijen.

Easywalker

Easywalker wilt het voor ouders en kinderen gemakkelijker maken om samen te bewegen en hun omgeving te verkennen, ongeacht het terrein. Easywalker zet zich niet alleen in voor ouders en kinderen, maar ook voor de natuurlijke wereld om ons heen.

Meyco

Bij Meyco vind je de unieke, trendy of tijdloze droomkamertje voor elke baby. Het zijn de mooiste en betaalbare babyproducten van de beste kwaliteit. Bij Baby Exchangerie kun je in onze shop ook producten van Meyco vinden zoals onder andere: een aankleedkussen, een boxkleed en een klamboe.

Poppy to Pumpkin

Poppy to Pumpkin is de beste zwangerschapskalender die je kunt vinden. Op basis van je uitgerekende datum krijg je een gratis wekelijkse nieuwsbrief met de keuzes die je in die fase van je zwangerschap maakt.

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen is een plek waar gebruikte en nieuwe babyspullen worden verzameld voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Babyproducten die niet meer verhuurd worden doneert Baby Exchangerie aan de Stichting Babyspullen.

Hulaaloop

Hulaloop biedt op een circulaire manier kinderkleding aan, die je kan huren en wanneer je ze niet meer nodig hebt kun je ze terug sturen, zodat iemand anders er weer gebruik van kan maken.

Pure baby foods

Bij pure baby foods vind je de gezondste babyvoeding voor jouw kleintje. De voeding wordt dan ook gemaakt van cold-pressed, biologische en verse babyhapjes uit het beste van de natuur.

We are pregnant

We are pregnant is de leukste zwangerschapsbeurs van Nederland. Je vind er de leukste shops, lekker eten en gezellige herinneren. Baby Exchangerie heeft in november 2019 ook deelgenomen aan de beurs en zal tussen 6 en 8 november 2020 weer deelnemen. Hopelijk zien wij jou daar dan ook!

Impact Hub

Als je de status quo en business wilt veranderen, word dan lid van de Impact Hub met een unieke impact-ecosysteem van ondernemers, investeerders, bedrijven, organisaties, techneuten en creatieve geesten die zich inzetten voor een rechtvaardiger en duurzamere wereld. Baby Exchangerie neemt deel aan de Investment Ready Program. Dat is een uniek programma van 4 maanden voor ondernemers uit Midden- en Oost-Europa die schaalbare oplossingen voor maatschappelijke problemen creëren.

The Green Butt

Wasbare luiers zijn goed voor het milieu en fijn voor je portemonnee. Jaarlijks rijden er 14.000 vuilniswagens vol wegwerpluiers naar de vuilstort en dat kan jij voorkomen!

Wasbare luiers zijn er in vele merken en systemen. The Green Butt helpt je om snel jouw wasbare luier te vinden.

The Baby Project

In Nederland zijn we tijdens en na de bevalling in goede handen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar niet overal krijgen baby’s en hun ouders kans op een goede start. Daarom is er The Baby Project. Met jouw bijdrage worden jonge ouders en hun kroost in Afrika en Azië gesteund.

De Duurzame Kinderkamer Stylist

De Duurzame Kinderkamer Stylist helpt bij het inrichten van een baby- en kinderkamer. De Duurzame Kinderkamer Stylist werkt vanuit principe, hergebruikt wat er al in huis is. Met de adviezen worden sfeervolle baby- en kinderkamers gecreëerd die warmte en geborgenheid geven.

Lemej Amsterdam

Lemej Amsterdam is een merk gemaakt dóór moeder vóór moeders. Lemej ontwerpt luxueuze voedings shawls voor moeders. Dit prachtige merk is opgericht door Caroline Karthaus-Spoor en vriendin Evelyne Kadouch-Verge. 
We zijn ontzettend blij met dit prachtige merk als partner van ons bedrijf. 

Hartkamp for Kids

Wij zijn superblij met onze partner Heleen van Hartkamp for kids. Hartkamp is een echt familiebedrijf met al meer dan 64 jaar een winkel in het centrum van Barneveld. Echte specialisten dus op het gebied van babyproducten en de leukste merken.

Dolly bakfiets logo

Dolly-bakfiets

Dolly-bakfiets produceert high-end bakfietsen 100% gebouwd op Nederlandse bodem. De fietsen worden gemaakt van duurzame materialen, en in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een prachtig bedrijf dus. 
We zijn dan ook heel blij met Dolly-bakfiets als onze partner. 

Chat openen
1
Hulp nodig? 💬
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? 😃