fbpx

Julie Munneke

Baby Exchangerie is opgezet door mij, Julie Munneke. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje schrok ik van de vaak enorme uitzetlijsten die ik toegestuurd kreeg en op het internet vond. Alle lijstjes verschilden, dus welke producten had ik nu écht nodig om de juiste zorg aan mijn baby te kunnen bieden?

Ik vond wel wat tweedehands artikelen, maar daarvan was de kwaliteit helaas niet altijd zoals beloofd en het kostte veel tijd om alle spullen te vinden en op te halen. Veel van mijn (nieuw) aangeschafte spullen gebruikte ik amper en andere producten gebruikte ik maar heel kort, waarna deze op zolder gestald werden. Totaal niet duurzaam, totaal niet praktisch. Dit moest toch beter kunnen? Zo ontstond het idee voor Baby Exchangerie. Een plek waar als je ouder advies krijgt over de producten, geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en staat en het ook nog eens thuis geleverd krijgt. Uiteraard kan je bij ons alleen producten huren die veilig en mooi zijn en door de goede kwaliteit zo lang mogelijk meegaan én mooi blijven.

Puck Middelkoop

Inmiddels is Puck vanuit eenzelfde visie aangesloten. Zij is 3 jaar geleden gestart met Hulaaloop, een abonnement op babykleding. Vanuit haar ervaring zag ze nog grotere kansen bij babyproducten en zo is de samenwerking gestart.

Wij willen dat jij als nieuwe moeder of vader de beste spullen krijgt voor je kindje, op de meest duurzame en gemakkelijke manier. We zijn continue bezig met ons concept en de producten te verbeteren. Heb je tips of ideëen, laat het ons dan weten!

Liefs, Puck en Julie