Babynestje van wol

Veilige en knusse omgeving

Een babynestje is een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor je baby. Een babynestje is letterlijk een nestje voor je baby. De opstaande randen van het nestjes voelen eigenlijk een beetje zoals op de plek waar je kleintje zich het meest veilig voelde: namelijk in de baarmoeder.

In het babynestje van Wollaa kunnen baby’s rusten, spelen en loungen zonder beperkingen van gespen en afleidingen van felgekleurde toeters en bellen. Je kunt het nestje overal in huis gebruiken, meenemen op reis of meenemen als je bijvoorbeeld op visite gaat.

Wol van Nederlandse schapen

Het babynestje van wol is heerlijk voor je baby om in te liggen. Het nestje is gemaakt van wol van Nederlandse schapen uit onze directe omgeving.
Wol heeft een aantal kenmerken die bevorderend zijn voor het slapen van je kindje. De wol in combinatie met de zachte verantwoorde stoffen (GOTS en Oekotex) van de Wollaa’s dragen tevens positief bij aan de ontspanning en slaapkwaliteit van jouw kindje. Je baby zal met dit babynestje gelijk vanaf de eerste dag haar eigen lichaamswarmte goed kunnen vasthouden door de wol.

Minder kans op overhitting

Wol isoleert niet, dus de kans op oververhitting is bij een Wollaa nestje veel minder groot. Je kunt hem dus ook prima in de zomer gebruiken.

Overal te gebruiken

Het babynestje van Wollaa kan op allerlei plekken worden gebruikt. Leg hem bijvoorbeeld in de box, de kinderwagen, wiegje of co-sleeper. Je kunt het babynestje ook gezellig bij je op de bank plaatsen.

Meer weten over de voordelen van babynestjes? Lees dan deze blog. 


Kenmerken babynestje van wol:

 • Wol heeft een ventilerend-groot absorptievermogen
 • Zacht-vezel is veerkrachtig en licht
 • Wol is temperatuur-regulerend koelt bij warmte en verwarmt bij kou
 • Wol is anti-transpirant
 • Duurzaam en diervriendelijk: 100% recyclebaar
 • Wol ondersteunt de luchtwegen van de baby
 • Buitenkant: badstof (GOTS) en wafelkatoen (Oekotex) 100% katoen
 • Binnenkant: 100% wol
 • Afmetingen: Buitenmaat: 90 x 50 cm, Binnenmaat: 73 x 33 cm

Veiligheid:

VeiligheidNL raadt het gebruik van een babynestje bij jou in bed, de wieg of het ledikant af. Gebruik daarom het babynestje onder toezicht. De zachte opstaande randen vormen een risico, zodra de baby gaat omrollen. Dan bestaat de kans dat het kindje met het gezicht tegen dit kussenachtige materiaal aankomt, waardoor de ademhaling belemmerd kan worden.

Kijk hier voor meer informatie over de veiligheid van een babynestje.


Aanvullende producten:


Korte gebruiksinstructie:

 1. Door de band strakker of losser aan te trekken maak je het nestje kleiner of groter
 2. Het babynestje is voorzien van 2 losse dekjes van 2 laags badstof, welke met drukkers in het babynestje worden bevestigd
 3. Ga zorgvuldig met het openen van de drukkers om

Wat wordt er geleverd?

 • Babynestje van Wollaa
 • Een extra los dekje

Waarom raden wij dit product aan?

Het babynestje van Wollaa is gemaakt van 100% wol, dit maakt het babynestje een uitstekend plekje om lekker in te slapen. Daarnaast is het een duurzaam en diervriendelijk product.


Wasvoorschriften:

Dit nestje kan in de wasmachine gewassen worden op een wolwasprogramma van 30 graden. Gebruik hierbij een wolwasmiddel en zorg dat het toerental van de centrifuge op 800 staat. Het gebruik van een wolwasmiddel voorkomt dat de wol gaat vilten tot harde bollen. Belangrijk is het artikel aan de lucht laten drogen en tijdens het drogen regelmatig te draaien. NIET IN DE DROGER!

Losse dekjes:

De losse dekjes kunnen in de wasmachine gewassen worden op een bontwasprogramma van 40 graden. Laat ook dit artikel aan de lucht drogen. Goed voor het behoud van het materiaal en het milieu!


Overige informatie:

 • Het babynestje is verkrijgbaar in de combinatie badstof en wafel katoen in de kleur grijs. De wol is grondig gereinigd met soda en de stoffen zijn voor verwerking op 40 graden met een ecologisch wasmiddel gewassen.
 • De minimale huurperiode bedraagt 3 maanden. Daarna maandelijks opzegbaar.
Product

Heeft u vragen over dit product?

Anderen bekeken ook:

Slapen

Wiegje/co-sleeper hout inklapbaar Bednest

€ 35,- per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper wit hout Petite Amélie

€ 18,50 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Chicco Next2Me Magic

€ 25,- per maand
Chat openen
1
Hulp nodig? 💬
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? 😃