fbpx

Babynestje Wollaa

Gebruiksduur: 0-6 maanden. De meeste ouders leveren het nestje tussen 3 en 6 maanden in.
Abonnementsprijs: €14 per maand
Looptijd: minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar


Het is heerlijk voor je baby om in dit babynestje te liggen vanwege de wol van Nederlandse schapen uit onze directe omgeving. Wol heeft een aantal kenmerken wat bevorderend is voor het slapen van je kindje! De wol in combinatie met de zachte verantwoorde stoffen (GOTS en Oekotex) van de Wollaa’s draagt tevens positief bij aan de ontspanning en slaapkwaliteit van jouw kindje. Je baby zal met dit babynestje gelijk vanaf dag 1 haar eigen lichaamswarmte goed kunnen vasthouden door de wol. Wol isoleert niet, dus ook de kans op oververhitting is bij een Wollaa nestje veel minder groot. Het babynestje kan op allerlei plekken worden gebruikt. Denk aan de box, de bank, de kinderwagen. Je neemt het bednestje gemakkelijk mee op bezoek.


Kenmerken:

  • Wol heeft een ventilerend-groot absorptievermogen
  • Wol ondersteunt de luchtwegen van de baby
  • Wol is anti transpirant
  • Zacht-vezel is veerkrachtig en licht
  • Wol is temperatuur-regulerend-koelt bij warmte en verwarmt bij kou
  • Duurzaam en diervriendelijke-100% recyclebaar
  • Buitenkant: badstof (GOTS) en wafelkatoen (Oekotex) 100% katoen
  • Binnenkant: 100% wol
  • Afmetingen: Buitenmaat: 90 x 50 cm, Binnenmaat: 73 x 33 cm

Aanvullende producten:
Het bednest kan je in de box van Petite Amélie leggen.

Korte gebruiksinstructie:
Het babynestje is verkrijgbaar in de combinatie badstof en wafel katoen in de kleur grijs. De wol is grondig gereinigd met soda en de stoffen zijn voor verwerking op 40 graden met een ecologisch wasmiddel gewassen. Door de band strakker of losser aan te trekken maak je het nestje kleiner of groter. Het babynestje is voorzien van 2 losse dekjes van 2 laags badstof, welke met de drukkers in het babynestje worden bevestigd. Ga zorgvuldig met het openen van de drukkers om.

Wat wordt er geleverd:
Het nestje met een extra los dekje.

Waarom raden wij dit product aan:
Het babynestje van Wollaa is gemaakt van 100% wol, dit maakt het babynestje een uitstekend plekje om lekker in te slapen. Daarnaast is het een duurzaam en diervriendelijk product wat goed is voor het milieu.

Veiligheid:
VeiligheidNL raadt het gebruik van een babynestje bij jou in bed, de wieg of het ledikant af. Gebruik daarom het babynestje onder toezicht. De zachte opstaande randen vormen een risico, zodra de baby gaat omrollen. Dan bestaat de kans dat het kindje met het gezicht tegen dit kussenachtige materiaal aankomt, waardoor de ademhaling belemmerd kan worden.

Wasvoorschriften:
Dit nestje kan in de wasmachine gewassen worden op een wolwasprogramma van 30 graden. Gebruik hierbij een wolwasmiddel en zorg dat het toerental van de centrifuge op 800 staat. Het gebruik van een wolwasmiddel voorkomt dat de wol gaat vilten tot harde bollen. Belangrijk is het artikel aan de lucht laten drogen en tijdens het drogen regelmatig te draaien. NIET IN DE DROGER!

Losse dekjes:
De losse dekjes kunnen in de wasmachine gewassen worden op een bontwasprogramma van 40 graden. Laat ook dit artikel aan de lucht drogen. Goed voor het behoud van het materiaal en het milieu!

Voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/slapen/welk-bedje/babynestje

Bestellen

Product

Anderen bekeken ook:

Slapen

Co-sleeper Bednest

€ 35,00
Slapen

Wiegje/co-sleeper Petite Amélie

€ 18,50 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Snüzpod 3

€ 30,- per maand

Schrijf je in!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en krijg maandelijkse leuke nieuwtjes & ontwikkelingen van de Baby Exchangerie in je mailbox.