fbpx

Newborn set Stokke

Gebruiksduur: 0-6 maanden
Abonnementsprijs: €9,50 per maand
Looptijd: Minimaal 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Kleur: Coral of naturel (grijs)


De  Newborn Set van Stokke is ontworpen om de natuurlijke band tussen jou en je baby te versterken. Met het zitje op de Tripp Trapp heeft je baby vanaf de geboorte al een plaatsje aan tafel. Het zitje is nu verstelbaar in 2 standen en geeft een goede ondersteuning voor de beentjes. Je kleintje voelt zich veilig in dit gezellige nestje. Het oogcontact en de vertrouwde geluiden zorgen ervoor dat je baby er meteen bij hoort. Het is een geweldige manier om je baby dichtbij te houden. Aan tafel bouwt je baby een sterke band op met het hele gezin. De Newborn Set van Stokke is eenvoudig in gebruik. De Newborn Set klik je met één handeling op de Tripp Trapp Stoel. Het zitje heeft rode en groene indicatoren zodat je ziet wanneer het zitje goed is gemonteerd.


Kenmerken:

  • Met één handeling klik je de Newborn Set op een Tripp Trapp
  • Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg (ongeveer 6 maanden)
  • Past op alle Tripp Trapp stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003
  • Afmetingen: 51 x 20 x 36 (in verpakking), 50.5 x 35 x 19.5 (buitenschaal)
  • Gewicht: 2.5 kg

Aanvullende producten:
De Tripp Trapp stoel. Omdat deze kinderstoel lang te gebruiken is, bieden we deze voor koop aan in plaats van huur. Wil je hem graag kopen of huren, neem dan contact met ons op.

Korte gebruiksinstructie:
Bevestig de Newborn Set op de stoel, zodat de schuifjes aan de zijkant groen kleuren. Bij rood is het niet goed bevestigd.

Wat wordt er geleverd:
Newborn set van Stokke

Waarom raden wij dit product aan?
De Newborn Set van Stokke is een ideaal product om de gezelligheid aan de eettafel met je kindje te kunnen delen en op die manier een sterke band op te bouwen.

Veiligheid:
Doordat er rode en groene indicatoren op het stoeltje zit, is er duidelijk te zien wanneer het stoeltje veilig bevestigd en het kindje mee te kunnen laten genieten van het samen aan tafel zitten.

Overige opmerkingen:
Voor meer informatie kan er gekeken worden naar de handleiding van Stokke

Let op:
Bij de nieuwste versie is de kleur grijs, bij de vorige versie is kleur naturel

Bestellen

Product


Anderen bekeken ook:

In huis

Babyzitje en tafelblad Stokke

€ 8,- per maand
In huis

Wipstoel BabyBjörn

€ 10,50 per maand
In huis

Box Petite Amélie

€ 10,- per maand

Schrijf je in!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en krijg maandelijkse leuke nieuwtjes & ontwikkelingen van de Baby Exchangerie in je mailbox.