Kruikenzak Meyco

Beschermhoes aluminium bedkruik

De Meyco kruikenzak is een beschermhoes voor een ronde aluminium bedkruik om je kleintje heerlijk warm te houden. Je kunt de kruik met kruikenzak in het wiegje, kinderwagen of box leggen om deze op te warmen zodat je kindje er heerlijk en comfortabel in kan slapen.

Koordjes voor eenvoudig openen en sluiten

Door de koordjes aan de kruikenzak kun je de kruikenzak eenvoudig openen en sluiten. Hij is bij ons verkrijgbaar in de kleur lichtgrijs en kan perfect gecombineerd worden met de aluminium bedkruik.


Kenmerken van de Meyco kruikenzak:

  • Bestaat uit 100% katoen
  • Is wasbaar op 40 graden
  • Geschikt voor in de droger
  • Formaat: Ø9xh35 cm

Veiligheid:

Een zak dient ter bescherming te worden gedaan om een aluminium bedkruik. De zak is goed afsluitbaar met koordjes, zo kan de fles er niet uit de zak komen.
Plaats de aluminium bedkruik altijd met de dop van je kindje af, zodat als de bedkruik toch lekt het water van je kindje afstroomt.


Aanvullende producten:


Korte gebruiksinstructie:

  • Controleer of de aluminium bedkruik niet lekt.
  • Plaats de zak om de verwarmde aluminium bedkruik.
  • Trek de koordjes van de zak aan.
  • Plaats de aluminium bedkruik met de kruikenzak eromheen in het wiegje, kinderwagen of box van je kindje om deze heerlijk voor te verwarmen en je kindje comfortabel te laten slapen.

Waarom raden wij dit product aan?

Een kruikenzak dient voor veiligheid om een aluminium bedkruik. Hij is makkelijk sluitbaar met de koordjes en het mooie design zorgt ervoor dat hij mooi past bij het wiegje, kinderwagen of box van je kindje.
Met de bedkruik met zak van Meyco kun je het wiegje opwarmen zodat je kindje een heerlijke en comfortabele nachtrust kan beleven. Ideaal voor de koudere herfst en wintermaanden.


Overige informatie:

Product

Heeft u vragen over dit product?

Anderen bekeken ook:

Slapen

Wiegje/co-sleeper hout inklapbaar Bednest

€ 35,- per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper wit hout Petite Amélie

€ 18,50 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Chicco Next2Me Magic

€ 25,- per maand
Chat openen
1
Hulp nodig? 💬
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? 😃