fbpx

Onze producten

We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn maar ook mooi in je huis staan en handig zijn in gebruik. Neem snel een kijkje naar welke producten ideaal zijn voor het eerste jaar met je kleintje. Weet je niet precies wat jij nodig hebt, we denken graag met je mee! Neem contact met ons op via info@babyexchangerie.nl of vul  de checklist in.

Slapen

Co-sleeper Bednest

€ 35,00 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Petite Amélie

€ 18,50 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Snüzpod 3

€ 30,- per maand
Slapen

Babynestje Sleepyhead

€ 15,- per maand
Slapen

Babynestje Wollaa

€ 14,- per maand
Onderweg

Kinderwagen Easywalker Harvey² Premium

€ 30,- per maand
Onderweg

Kinderwagen Easywalker Harvey² Premium DUO

€ 50,- per maand
Onderweg

Easywalker buggy XS

€ 17,50 per maand
Voeding

Medela Symphony borstkolf – excl. afkolfset

€ 65 per maand
Pakket

Alles in één pakket

€ 100,- per maand
In huis

Newborn set Stokke

€ 9,50 per maand
In huis

Babyzitje en tafelblad Stokke

€ 8,- per maand

Lease je uitzet

Meer informatie

Alles in één pakket

Ons alles in één pakket is interessant omdat je hierdoor in één keer de basis van je babyuitzet kunt huren. Heb je specifieke babyproducten die je nog mist? Vul dan de checklist in, dan sturen wij je een passende offerte om jouw babyuitzet te leasen.

Levering
Ons kantoor zit in Amsterdam op de Kinderdijkstraat. Hier kun je op maandag en vrijdag langskomen om de babyproducten te bekijken of op te halen. Daarnaast leveren wij ook in heel Nederland. Elke woensdag leveren we uit.

Koop accessoires
Een aantal dingen voor je baby is nou eenmaal niet zo makkelijk te leasen, maar zijn toch essentieel (en soms gewoon heel erg leuk) om in huis te hebben. Leasen kan dan misschien niet, duurzaam zijn wél! De prachtige, duurzame producten van het Nederlandse Meyco passen perfect bij een boel van onze te leasen producten en zullen te leuk staan in veel kamertjes. Met trots bieden we ze hier te koop aan!

Geef cadeaubon
Op zoek naar een origineel, duurzaam én handig cadeau voor (aanstaande) ouders? Wij bieden cadeaubonnen aan waarbij zelf het ideale cadeau uitgezocht kan worden. Standaard verkrijgbaar met een waarde van  €25,- €50,- of €75,-. We horen graag of je de bon per email wilt ontvangen of fysiek per post.

Schrijf je in!

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling en krijg maandelijkse leuke nieuwtjes & ontwikkelingen van de Baby Exchangerie in je mailbox.