Onze producten

We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn maar ook mooi in je huis staan en handig zijn in gebruik. Neem snel een kijkje naar welke producten ideaal zijn voor het eerste jaar met je kleintje. Weet je niet precies wat jij nodig hebt, we denken graag met je mee! Neem contact met ons op via info@babyexchangerie.nl of vul  de checklist in.

Filter

Leeftijd
Merk
Categorie
Slapen

Wiegje/co-sleeper hout inklapbaar Bednest

€ 35,- per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper wit hout Petite Amélie

€ 18,50 per maand
Slapen

Wiegje/co-sleeper Chicco Next2Me Magic

€ 25,- per maand
Slapen

Babynestje Sleepyhead Deluxe wit

€ 15,- per maand
Slapen

Babynestje van wol

€ 14,- per maand
In huis

Tripp Trapp kinderstoel Stokke huur

€ 12.50 per maand
In huis

Tripp Trapp newborn set Stokke

€ 8,- per maand
In huis

Tripp Trapp babyset

€ 8,- per maand
In huis

Kinderstoel Stokke Clikk

€ 12,- per maand
In huis

Wipstoel/wipper BabyBjörn

€ 9,50 per maand
In huis

Box inklapbaar Petite Amélie

€ 10,- per maand
In huis

Wobbel Pro

€ 9,50 per maand

Lease je uitzet

Meer informatie

Duurzaam, geen opslag en goedkoper
Waarom alle babyspullen bezitten als je ze ook kunt huren? De meeste producten van de baby uitzetlijst gebruik je maar een aantal maanden. Door de babyproducten te huren betaal je alleen voor de maanden dat je er gebruik van maakt. Is je kindje eruit gegroeid? Dan stuur je de producten weer terug en wij sturen het naar de volgende baby.  Zo zorgen we er ook voor dat er minder geproduceerd hoeft te worden en dragen we bij aan een betere wereld voor onze kinderen.

Veiligheid, duurzaamheid, stijl en gebruiksvriendelijkheid
Wij selecteren de producten op basis van veiligheid, duurzaamheid, stijl en gebruiksvriendelijkheid. We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn, maar ook mooi staan in je huis en handig zijn in gebruik. 

Babyuitzet Checklist
Ons alles in één pakket is interessant omdat je hierdoor in één keer de basis van je babyuitzet kunt huren. Heb je specifieke babyproducten die je nog mist? Vul dan de checklist in, dan ontvang je een passende offerte om jouw babyuitzet te huren. Dit geeft ook een goed beeld van wat je allemaal nodig hebt voor je baby.

Levering 
Bestel je ma-vrij vóór 15:00 uur dan ontvang je de producten de volgende dag in huis. Bestel je op za of zo dan worden de producten op dinsdag geleverd. Woon je in België? Geen probleem, ook hier verzenden wij naartoe. 
Ons kantoor/showroom zit in Amsterdam op de Kinderdijkstraat. Hier kun je op maandag en vrijdag tussen 09:00-17:00u langskomen om de babyproducten te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Retourneren
Is je kindje eruit gegroeid? Stuur dan de producten naar ons terug. Wil je liever dat wij het ophalen? Ook geen probleem. Wij rekenen €15,- voor het ophalen binnen Amsterdam en €30,- voor het ophalen buiten Amsterdam.
De producten worden gereinigd door een professionele externe partij en gaan dan weer door naar de volgende baby.

Koop accessoires
Een aantal dingen voor je baby is nou eenmaal niet zo makkelijk te leasen, maar zijn toch essentieel (en soms gewoon heel erg leuk) om in huis te hebben. Leasen kan dan misschien niet, duurzaam zijn wél! 

Geef cadeaubon
Op zoek naar een origineel, duurzaam én handig cadeau voor (aanstaande) ouders? Wij bieden cadeaubonnen aan waarbij zelf het ideale cadeau uitgezocht kan worden. Standaard verkrijgbaar met een waarde van  €25,- €50,- of €75,-. We horen graag of je de bon per email wilt ontvangen of fysiek per post.

Chat openen
1
Hulp nodig? 💬
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? 😃