fbpx

Onze producten

We hebben de mooiste babyproducten voor je uitgezocht, die allereerst veilig en ergonomisch zijn maar ook mooi in je huis staan en handig zijn in gebruik. Neem snel een kijkje naar welke producten ideaal zijn voor het eerste jaar met je kleintje. Weet je niet precies wat jij nodig hebt, we denken graag met je mee! Neem contact met ons op via info@babyexchangerie.nl of vul  de checklist in.

Pakket op maat
Pakket

Pakket op maat

€ 25,- per maand
Alles in één pakket
Pakket

Alles in één pakket

€ 100,- per maand
Co-sleeper Bednest hout
Slapen

Wiegje/co-sleeper hout inklapbaar Bednest

€ 35,00 per maand
Co-sleeper wit hout Petite Amélie
Slapen

Wiegje/co-sleeper wit hout Petite Amélie

€ 22,50 per maand
De 3 beste co-sleepers
Slapen

Wiegje/co-sleeper Chicco Next2Me Dream

€ 22,50,- per maand
Babynestje Sleepyhead Deluxe wit
Slapen

Babynestje Sleepyhead Deluxe wit

€ 15,- per maand
Babynestje van wol
Slapen

Babynestje van wol

€ 14,- per maand
Tripp Trapp stoel Stokke
In huis, Koop producten

Tripp Trapp kinderstoel Stokke

€ 199
Tripp Trapp newborn set Stokke
In huis

Tripp Trapp newborn set Stokke

€ 9,50 per maand
Tripp Trapp zitje incl. Tafelblad
In huis

Tripp Trapp babyzitje incl. Tafelblad Stokke

€ 8,- per maand
In huis

Wipstoel/wipper BabyBjörn

€ 10,50 per maand
In huis

Box inklapbaar

€ 10,- per maand

Lease je uitzet

Meer informatie

Alles in één pakket

Ons alles in één pakket is interessant omdat je hierdoor in één keer de basis van je babyuitzet kunt huren. Heb je specifieke babyproducten die je nog mist? Vul dan de checklist in, dan sturen wij je een passende offerte om jouw babyuitzet te leasen.

Levering
Ons kantoor zit in Amsterdam op de Kinderdijkstraat. Hier kun je op maandag en vrijdag langskomen om de babyproducten te bekijken of op te halen. Daarnaast verzenden wij onze producten ook door heel Nederland. Woon je in België? Geen probleem, ook hier verzenden wij naartoe.  

Koop accessoires
Een aantal dingen voor je baby is nou eenmaal niet zo makkelijk te leasen, maar zijn toch essentieel (en soms gewoon heel erg leuk) om in huis te hebben. Leasen kan dan misschien niet, duurzaam zijn wél! De prachtige, duurzame producten van het Nederlandse Meyco passen perfect bij een boel van onze te leasen producten en zullen te leuk staan in veel kamertjes. Met trots bieden we ze hier te koop aan!

Geef cadeaubon
Op zoek naar een origineel, duurzaam én handig cadeau voor (aanstaande) ouders? Wij bieden cadeaubonnen aan waarbij zelf het ideale cadeau uitgezocht kan worden. Standaard verkrijgbaar met een waarde van  €25,- €50,- of €75,-. We horen graag of je de bon per email wilt ontvangen of fysiek per post.