fbpx

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel! Je huurt je babyuitzet, met de garantie dat alle producten schoon, heel en mooi zijn. Om het extra makkelijk te maken hebben wij ook een alles in één pakket voor je samengesteld, waar de basis benodigdheden voor jouw kleintje al in zitten. 

Uiteraard kun je ook zelf je pakket samenstellen. Gebruik je de producten niet meer? Retourneer ze bij ons. Wij maken iemand anders er weer blij mee. En, fijn om te weten, je betaalt gewoon per maand en je zit nergens aan vast. Ook niet als je toch niet tevreden bent met een van onze producten. Na retourontvangst wordt de betaling meteen stop gezet.

Het stappenplan

Producten kiezen

Kies de producten die jij gaat huren. Ga je voor een alles in één pakket, kies je zelf je producten uit of vraag je een op maat gemaakte offerte aan door de checklist in te vullen. 

Wat heb je nodig?

Weet je nog niet precies wat je allemaal nodig hebt? Bekijk dan onze checklist. Hier kan je zien wat je allemaal nodig hebt en hoe lang en wanneer de producten gemiddeld gebruikt worden.

Hoelang heb je het nodig

Hoe lang denk je de producten te huren en wanneer wil je ze in huis hebben? Wij adviseren om 4 weken van te voren te leveren, zodat je zeker weet dat je de producten op tijd in huis hebt. Wij bezorgen ze aan huis, dus geen gedoe! 

Betaling in orde maken

Bij de bestelling betaal je de eerste maand, daarmee geef je toestemming voor een automatische incasso voor de producten die je bij ons huurt. De koopproducten worden betaald door middel van een eenmalige betaling bij de bestelling. 

Goed om te weten
Bij ons zit je nergens aan vast. Bevalt een product niet of gebruik je het niet meer? Retourneer deze en de betaling wordt stopgezet.
Klaar met het gebruik?
Laat het ons weten! Wij halen op, checken en reinigen, waarna het weer door kan naar een volgende gebruiker. Zij blij, jij blij!

Tip: Je kan onze producten overnemen als ze echt goed bevallen. Je betaalt dan de retailprijs min de reeds betaalde maandelijkse termijnen.

Verzendkosten: Je kan onze producten thuis laten bezorgen. Bij grote pakketten kan dit tegen een betaling van €15,-, bij kleine tegen een betaling van €6,95. Bij ons alles in één pakket is de verzending gratis. Bestel je meer dan 3 producten kost de verzending standaard €15,-. Ben je klaar met de producten en wil je deze thuis op laten halen? Dan kan dit ook tegen een betaling van €15,-. 

In welke staat ontvang ik mijn producten?

Wij werken met zo goed als nieuwe producten, waarbij we de volgende handelingen verrichten:

  • We checken de functionaliteit van de producten. Werkt alles zoals het zou moeten werken?
  • Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren
  • We checken of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten
  • We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen.
  • De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby!