Huur nu jouw kinderwagen

Een kinderwagen is duur, je hebt het maar tijdelijk nodig en je weet niet precies welk type kinderwagen je wanneer nodig hebt.

Goedkoper

Flexibel

Duurzaam

Baby Icons

Goedkoper

Baby Icons

Flexibel

Baby Icons

Duurzaam

 Geen hoge aanschafkosten voor een kinderwagen en alleen betalen voor de maanden dat je het gebruikt. Je ontvangt een kinderwagen geschikt voor elke groeifase van je kindje of kinderen. Gebruik je de kinderwagen niet meer dan lever je de kinderwagen in! Na een zorgvuldige controle en reiniging gaat de kinderwagen weer naar een volgend kleintje.

Start met het huren van een kinderwagen voor een vast bedrag per maand.

De Easywalker Harvey² Premium kinderwagen

Je kunt de kinderwagen met stoeltje al huren voor €30,- per maand. Is je kleintje net geboren dan huur je een kinderwagen met reiswieg voor €35,- per maand. De nieuwwaarde van deze kinderwagen is €1000,-. 

Groeit je kindje uit de reiswieg (dit is gemiddeld tussen 5 en 8 maanden) dan ga je over naar een kinderwagen met stoeltje. Mocht er nog een kleintje opkomst zijn? Geen probleem, bij ons kan je ook de duo kinderwagen huren! Is je kleintje uit de kinderwagen gegroeid, ga je op vakantie of heb je niet zoveel ruimte in huis? Wissel dan je kinderwagen in voor een buggy en betaal €17,50 per maand.

Deze modellen kan je huren

Wat andere moeders zeggen over het huren van een Easywalker

Ik huur een “alles in één pakket” dan ben ik meteen klaar! De Easywalker kinderwagen zit daar ook bij en deze rijdt zo lekker en soepel!

Sanne Hulst

Wij zijn heel erg blij met de Easywalker DUO en hij rijdt echt heel erg fijn!

Ester van Puffelen

Veilig op pad met een altijd werkende kinderwagen!

De Harvey² Premium is ontworpen voor ouders die stijl net zo belangrijk vinden als gebruiksgemak. De kwalitatieve stoffen en lederlook details geven deze wagen een luxueuze uitstraling. Er zitten riempjes bij het stoeltje en de buggy waarmee je je kindje goed vast kan maken. Het is ook prettig en gezond voor het kindje om in de reiswieg te liggen en in het stoeltje en de buggy te zitten. De wielen zijn voorzien van een reflecterende streep waardoor je ook in de avond goed zichtbaar bent. Mocht er iets kapot gaan dan leveren wij meteen een nieuwe kinderwagen, zodat je altijd een werkende kinderwagen hebt.